Lock iconRectangle 1Rectangle 2 + Rectangle 2 CopyShapeRectangle 1

Z Amfibijo v osrčje Julijcev 12. – 15. 7. 2018 (z nami ste lahko štiri, tri ali dva dni)


Tretje leto zapored bomo v Amfibiji organizirali večdnevno potepanje po Julijcih. Pridružite se nam lahko za štiri, tri ali dva dni.

Pot nas bo letos vodila od Pokljuke preko Bohinjskih planin, čez prostranstva Komne do Vogla. Potepali se bomo po skritih stezicah v osrčju Triglavskega narodnega parka. V tem obdobju poletje v gorah dobi svojo cvetočo podobo in nas na vsakem koraku razvaja s čudovitimi pogledi.

Prvo noč bomo prenočili v Koči na Planini pri Jezeru, drugo in tretjo noč v Domu na Komni. V obeh kočah bo organiziran polpenzion. Pri hrani boste lahko izbirali med klasičnim in veganskim menijem. V dom na Komni bo dostavljena tudi dodatna oprema, ki jo boste potrebovali tretji in četrti dan.

Naše druženje bomo zaključili na čudovitih plažah Bohinjskega jezera.

Z nami lahko tečete ali hodite. Na voljo bodo tri skupine: pohodna in lažja tekaška s cca 20 km/dan in težja tekaška s cca 30 km/dan. Glede na dnevno počutje boste lahko tudi prehajali med skupinami.

Glede na interes bo organizirana tudi skupina za otroke, tako da si bodo lahko starši privoščili gorsko avanturo le zase.

Cenik:

S planinsko izkaznico

Brez planinske izkaznice

Cena za otroke

4 dni – 3 x polpenzion

215 €

250 €

150 €

3 dni – 3x polpenzion

(prihod četrtek zvečer)

195 €

230 €

3 dni – 2x polpenzion

(prihod petek zjutraj)

165 €

190 €

100 €

2 dni – 2x polpenzion

(prihod petek zvečer)

150 €

170 €

2 dni – 1x polpenzion

(prihod sobota zjutraj)

95 €

110 €

V ceno za odrasle je všteto: polpenzion v planinski koči, prevoz (Lj. – Pokljuka (četrtek) in Bohinj – vaše izhodišče (nedelja)), majica, prevoz dodatne opreme na Komno, vodenje.

Klikni TUKAJ za prijavo!

Za več informacij smo na voljo TUKAJ!