Amfibija Izleti

Vabimo vas, da se pridružite našim tekaškim izletom in skupaj z nami odkrijete skrite kotičke, se napolnite z energijo, uživate v čudovitih razgledih ter sprostite svojo dušo in misli.

Nepozaben je trenutek, ko te zjutraj pozdravijo prvi sončni žarki, ki pokukajo izza najvišjih vrhov Julijskih Alp in ko korak mehko stopa po stezici, ki pelje skozi že stoletja nedotaknjen pragozd sredi nepreglednih gozdov Notranjske. In barve jeseni, ki povzročijo toploto v duši in srcu.

Tako nekako izgledajo naši eno in večdnevni izleti, kjer vedno pripravimo tudi prijetno druženje ob dobrem kosilu ali večerji.

Komu so namenjeni naši izleti?

Skoraj vsakomur! :)

V vsakem primeru je priporočljivo, da imate v nogah vsaj nekaj teka po razgibanem terenu in lahko po takšnem terenu pretečete 10km brez postanka.

Vedno pa prilagodimo tempo in razdaljo udeležencem izleta in če je potrebno skupino razdelimo na več manjših homogenih skupin, da lahko vsak udeleženec dobi ravno pravo merico »trpljenja« in uživanja ter izpolni zastavljene cilje.

Pridružite se nam!

Trenutno aktualni izleti:

V letošnjem letu organiziramo več izletov. Potepali se bomo po Julijcih, Kočevskih gozdovih, občudovali barve jeseni in mnogo več. Kliknite na spodnjo povezavo in preverite aktualne izlete.

Na naše izlete se lahko prijavite preko spletnega obrazca, preko telefona 070 909 592 ali na email amfibija@amfibija.si

Izleti so organizirani v treh težavnostnih stopnjah:

  • Uživaška tekaška skupina
  • Ta nabrušena tekaška skupina
  • Pohodna skupina

 

Pridružite se nam pri odklopu v naravi!

x

x