Lock iconRectangle 1Rectangle 2 + Rectangle 2 CopyShapeRectangle 1

Amfibija

Specializirana športna trgovina za športe v naravi, na kopnem in vodi. Ponujamo širok izbor tekaške, pohodniške opreme, opreme za vodne športe (potovalno kajakaštvo, SUP-anje, windsurfing in kiteboarding) ter pripomočke za kampiranje.

V trgovini s športno opremo se trudimo čim bolje spoznati in ugoditi zahtevam posameznika. Vsi svetovalci so aktivni športniki, ki redno uporabljajo in preizkušajo opremo, ki jo prodajajo in tako na podlagi lastnih izkušenj priporočajo in svetujejo za najboljši nakup.

Odločitev za nakup vam lahko olajša tudi preizkus, ki je na voljo za tekaške copate Icebug. Le te si lahko v trgovini Amfibija izposodite za 4 dni in se brezskrbno podate na najljubši tekaški krog, ter se na podlagi vaših spoznanj odločite za nakup.

Med oblačili velja izpostaviti kvalitetno in udobno športno perilo iz 100% merino volne, znamke Smartwool. V izdelkih sta združeni sodobna tehnologija in naravni material, kar jim daje lastnosti, ki prekašajo čisto vse umetne materiale. So prijetni za nošenje, ne dražijo kože, odlično dihajo in odvajajo vlago ter s tem hladijo telo, ko je vroče in ga grejejo, ko je mraz. Oblačila iz merino volne so primerna za vse letne čase. Zaradi specifičnih lastnostih volne se bakterije, ki povzročajo neprijeten vonj ne razvijajo in tako oblačila po uporabi ne zaudarjajo.

Obiščite športno trgovino Amfibija in začnite odkrivati lepote narave in športa!