Teci z Amfibijo…

tek -

Teci z Amfibijo…

Tek. Tek je zame nekaj prvinskega, gibanje v objemu narave, raziskovanje skritih kotičkov ˝nekoristnega sveta˝. Takrat se telo sprosti, misli pa odtavajo ob zvokih narave, šumenju vetra, ki boža krošnje dreves, pesmi vode, ki se zliva preko njihovih korenin. To je moj tek, svet, ki obstaja samo tam in takrat, v naslednjem koraku pa se že spremeni v nekaj novega.

Nikoli nisem maral teka po asfaltiranih ˝magistralah˝, vedno sem iskal vijugaste gozdne stezice, kjer je vsak korak drugačen, kjer se je treba potruditi v klanec, preskočiti hlod, ki leži čez pot in se izogniti kamenju in koreninam. Vedno sem užival v dinamiki in raznolikosti teka po naravi.Deliti vse te občutke in energijo z drugimi je naš cilj. Zato smo tudi ustanovili skupino ˝Amfibija Trail – odkrivajte gozdne stezice z nami˝.

Mnogi med vami ste se že udeležili kakšnega od naših tekaških večerov ali vikend izleta. In vsakič, ko se skupaj podimo naokoli, je nekaj posebnega. Doživeli smo že snežni metež, preskakovali hudournike, gazili po blatu in celo brez večjih presenečenj odtekli celo turo.

Vesel sem, da ste pripravljeni svoj čas deliti z nami. Zato imamo v Amfibiji pripravljenih še kar nekaj tekaških dogodivščin. Zato bodite z nami na ˝Amfibija Trail – odkrivajte gozdne stezice z nami˝

Kmalu se vidimo.
Anže


x

x