zdravje -

Gostujoče pero - Blaž Jurečič

Avtorice in avtorji, ki se vam bodo redno posvečali na naših straneh ter vas navduševali, razvajali in izobraževali.

BLAŽ JUREČIČ

Se je v zgodnji mladosti pričel ukvarjati s športom - natančneje s košarko in vse je kazalo, da ga bo pot vodila po poti profesionalnega športnika. V zgodnjih 20ih letih ga je zdravstvena situacija pripeljala do točke, ko je bil soočen z izzivom po spremembi življenjskih ciljev.

Tako je veliko časa je namenil izobraževanju in razumevanju povezave med zdravjem in prehrano, ter pomenu vloge funckionalih živil in ustrezne prehrane, pri doseganju optimalnih rezultatov, ki so med drugim tudi pogoj za kvalitetnejše življenje.

Izkušnje si je nabiral na različnih seminarjih in strokovnih usposabljanjih tako doma kot v tujini, pri posameznikih kot so Phil Learney, Steve Maxwell, Charles Poliquin, Martin Rooney, Ben Coomber, Luka Hočevar, ter si tako pridobil širok nabor znanja s področja prehrane in fizične vadbe, ki sta pogoj za doseganje optimalnega delovanja človeškega telesa in predstavljata pomemben korak do kvalitetnega življenja.

Njegov cilj je pomagati in nuditi informacije o ustrezni prehrani in prehranskih dodatkih, ter optimalni funkcionalni vadbi, tistim posameznikom, ki stremijo h kvalitetnejšemu življenju in jim pri tem omogočiti, da dosežejo zastavljene cilje.


Mail: blaz@bpteam.si

Telefon: 041/564513


x

x